Cum de a începe jogging pentru a pierde in greutate?

Jogging (sau sport în general), dar nu și la scăderea în greutate, doar un efect de bază, care poate exprima o risipire de energie. La fel de important este și faptul că, în mod regulat mișcare, de a scăpa de unele obiceiuri proaste. În primul rând, ar trebui să acorde o atenție la ceea ce mănânci și bei și în ce cantitate, dar, poate mai important, că stresul și plictiseala, te oprești să arunce přejídáním. După curse de cai te simti mai bine, esti relaxat, și nu este nevoie de odreagovávat cu un consum de alimente dulci si grase.

Ideal forme nu există

Ideal forme nu existăUnii oameni încă sunt în căutarea pentru o cale, cum să piardă în greutate numai în anumite locuri ale corpului. Ei doresc să-și restabilească în coapse, fese sau în alte locuri. Dar nici un astfel de exerciții, nu există.

Dacă vedeți reclame “miracol” – simulatoare, prin care zhubnete nevoie doar de pe abdomen, prin urmare, este în cel mai bun caz, cu privire la adware este o exagerare, iar în cel mai rău caz, cu privire la o manipulare și o minciună.

Da, consolidarea, aveți posibilitatea de a consolida și de a crește masa musculara anume în aceste locuri, dar de grăsime la nivel local nu se poate elimina.

Când hubnete, hubnete pe tot corpul. În zilele de eficiența cu care organismul consumă energie din rezervele de grasime pe tot corpul, nu numai din celule de grăsime în partea care este cel mai zatěžována.

Pentru a rezuma, trebuie să se sublinieze că, chiar dacă veți reuși să esențial să eliminați de grăsime, acest lucru nu înseamnă că puteți ajunge la dorit de tine de caracter. Și așa veți rămâne trebuie să fie puternic, coapse sau mai mare de grăsime acumulată în jurul taliei.

Ce este cel mai important în cazul nostru?

Ce este cel mai important în cazul nostru-Ceva nu este așa? Dar nimic de genul asta. Fiecare dintre noi este pur și simplu natura a dat de zestre altceva, și avem o limita, dincolo de care nu putem merge. Din fericire, nu toți bărbații arata ca desetibojaři și toate femeile, ca și copiii.

Dacă, să zicem, aveți genetic puternic schelet și o mulțime de mușchi, nu veți avea niciodată útlé corpul, ca și altele, care ar trebui să nesportují atât de mult ca și iluminat de la a manca mult mai mult.

Mizerie în jurul cu ea nu are nici un sens. Nu are ideal forme nu există, chiar dacă acestea reviste de moda, uneori, acest lucru se referea la altceva. Din această cunoaștere în viață (nu numai în timpul orelor de sport), vei deveni mult mai bine.

Sfatul săptămânii: Daca va numarati printre piste pentru incepatori, este mai bine să nu pentru a găsi un mic cerc, după care vei alerga, înainte de a cheltui pe lung drum “înainte și înapoi”. De ce? Dacă te-ai plictisit, și vă simțiți că astăzi nezvládnete întregul necesar de instruire doza, ca tehnic este mai ușor să se întoarcă acasă. De asemenea, pe drum, puteți ascunde cu o sticlă de băutură, și după fiecare cursă, pentru a se răcori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *