Începeți prin a alerga, dacă doriți să piardă în greutate

O serie de oameni a ales jogging-ul, ca sport de activitate, în principal, pentru că ei trebuie să piardă în greutate câteva kilograme. Cum de a realiza acest lucru? Ce trebuie să evitați? Dacă cineva vrea să piardă în greutate de sport, iar în drumul lor, pentru că astfel se dovedește că el nu crede într-un fel de minune dieta sau cocktailuri speciale.

Nimic în viață nu este gratuit, fiecare obiectiv,-și sacrifice ceva.

Nimic în viață nu este gratuit, fiecare obiectiv,-și sacrifice ceva.Pe de altă parte, am, dar experiența arată că oamenii care lucrează numai și numai pentru a zhubnuli, în cele mai multe pentru prea mult timp.

Dacă sunteți printre ei, încercați să găsiți în transmiterea de ceva mai mult decât un rău necesar. Dacă spui: “eu nu mai Pot să lucreze, nici să simtă, dar vreau să-și piardă, așa că nu înainte de aceasta, la rândul său,, eu”, nu este faptul că totul este în ordine.

O posibilă corecție de greutate vedem acest lucru ca pe un bonus frumos dvs. de sport, dar nu în calitate de principală forță motrice.

La viteza nu conteaza

La începutul anului încă mai trebuie să acorde o atenție, că aici este vorba despre mici modificări de greutate corporală, și nu o scădere semnificativă obezitatea. Pentru persoanele cu un exces de greutate nu pe pista de rezistenta, așa cum a fost în seria noastră, vorbind, cea mai bună activitate.

Baza de pierdere în greutate este de a crea o energie a deficitului, adică de stat, atunci când organismul dă mai multă energie decât consumă, iar în acest sens, în principiu, de – a ajunge în acțiuni uskladněných în injecția subcutanată de grăsime.

Cel mai bun mod de a-exercitii fizice (jogging) și, în același timp corectarea dieta. Mai dar asta nu înseamnă că, de foame și de suferință, cu margini ascuțite de diete, care pot duce doar la vechile tulburări. Este bine de a avea un venit sub control, dar, în același timp, suficientă energie pentru a face sport. Mai mult: http://fitmodetrain.info/detoxic-pareri-mai-bun-mod-de-pista-de-expertii-nostri/

În timpul execuției nu contează cât de repede puteți.

Dacă uběhnete kilometru în patru sau șapte minute, consum de energie este aproape identic. În general, se recomandă o sarcină mai mică intensitate, pentru că sunteți în stare să îndure mai mult, și, prin urmare, total consum de energie mai mare. Cu alte cuvinte: mai bine uběhnout 10 km mai lent decât 5 km de repede.

În timpul execuției nu contează cât de repede puteți.Apreciem toate?

De multe ori, desigur, se poate întâmpla ca de săptămâni și săptămâni, atunci când te antrenezi, dar, privind la cântar, veți vedea unul și același număr. – Ce s-a întâmplat? În calcul intră trei funcții de bază:

1) puteți începe să practice mai mult, dar în același timp se observă o creștere a consumului de energie, astfel încât soldul total rămâne neschimbat. Se întâmplă la întâmplare (după sarcină sentimente de foame, de aceea najíte un pic mai mult decât de obicei) sau în mod deliberat (conștient odměňujete în spiritul parola: “Astăzi a expirat zece kilometri, astfel încât, în schimb pot da knedlo-carne de porc-zelo”).

2) Zredukovali puteți țesutului adipos subcutanat, dar, în același timp, prin sport au acumulat masa musculara. Arati mai subtire, haine de tine liberă, deși, în realitate, aveți o greutate până în prezent. Dar nu mai percepeți acest lucru ca pe o tendință negativă lucru pe care trebuie să a fost de durată. Ceea ce este important este că te simți mai bine decât înainte.

3) puteți începe să se angajeze în sport, dar în același timp ați limitat altă activitate fizică. Dacă te duci în dimineața zilei de sâmbătă de funcționare și restul zilei te petreci pe canapea la ziare și televiziune, la rândul său, o mulțime de ea pentru a crea deficitului energetic și nu a făcut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *